Rešenja za industriju

Rukovođenje fabrikom efikasno i bezbedno, zahteva pametan, pouzdan i kvalitetan sistem komunikacije. Naša rešenja su dizajnirana da zadovolje potrebe vlasnika fabrika, menadžera, zaposlenih i posetilaca. Ovaj sistem omogućava rukovodiocima da komuniciraju sa celom fabrikom, određenim zonama, da izvrše javno obaveštavanje ili da objavi vanredne situacije, i još mnogo toga. STENTOFON interfoni su izgrađeni da izdržavaju najokrutnija okruženja sa ekstremnim temperaturama, prašinom i bukom.

 

Rešenja za zgrade

Kada ugradite IP interfon i zvučnike u vašu zgradu, ona tada postaje interaktivna. Čuvari mogu odmah pričati sa ljudima koje vide u sistemu video nadzora, bez obzira na udaljenost. Ako se osoba izgubila ili samo traži pomoć, nadležni ljudi mogu na jednostavan način da direktno komuniciraju sa njom. s druge strane, ako osoba ima loše namere, radnici obezbeđenja mogu delovati na sprečavanju ili prevenciji razvijanja neželjene situacije. Kombinujući audio, kontrolu pristupa i kamere, dobijate mogućnost da vidite, pričate i čujete. STENTOFON olakšava nadležnima da dočekaju, upute, pomognu ili upozore ljude, bilo gde u zgradi.

Rešenja za infrastrukturu

Stentofon nudi rešenja integrisane komunikacije za širok opseg projekata infrastrukture kao što su naplatne rampe, aerodromi, šlep službe, luke i dokovi, gradski sistemi za nadzor, i vozovi i metroi. Sa STENTOFON podrškom i nadzorom uz integrisani audio dodajemo neprocenjivo svojstvo celokupnom sigurnosnom sistemu. U slučaju neočekivanog događaja, javnost se može osloniti na trenutnu audio komunikaciju sa centralnom kontrolnom sobom i može primiti bezbednosne informacije i upozorenja uz opremu koja pruža čist i jasan zvuk. Uz sposobnosti SIP, takođe nudimo tačke komunikacije u novom ili već postojećem VoIP sistemu. Integracija sa drugim sistemima oživljava uz STENTOFON OPC i STENTOFON SDK.

Rešenja za obrazovanje

Kada izbije kritična situacija u našim školama, fakultetima ili univerzitetima, potrebna je neposredna akcija. To predstavlja specijalnu odgovornost za osoblje da reaguju pre nego što stignu službe za hitne slučajeve.
Rešenja efikasne komunikacije u kritičkim situacijama su u ovim situacijama postala glavna za pružanje pomoći i sigurnosti studentima i kolegama u školi i na fakultetu. Savremeni sistem komunikacija može znatno smanjiti štetu i može značiti ključnu razliku između života i smrti.